Botoks je danes nekaj res zelo popularnega

Botoks je nekaj, kar danes lahko vidimo prav vsepovsod. Seveda je botoks nekaj, kar uporabljajo tako ženske kot tudi moški. Uporablja pa se seveda za zelo veliko različnih stvari, vse je odvisno od posameznika, kaj si želi.

Nekateri ljudje se bojijo staranja in zato uporabljajo botoks, da se to čim bolj zamakne. Drugi ljudje pa enostavno želijo imeti botoks samo zaradi videza in zaradi tega, kar je v tistem momentu popularno. Ravno, zato je botoks nekaj, kar danes res vidimo vsepovsod skoraj vsak dan. Ali je to dobra stvar, ali ne je definitivno odvisno od vsakega posameznika in kar si vsak posameznik zamisli.

Botoks je danes nekaj res zelo popularnega

Definitivno lahko rečemo, da je botoks tisti, ki da posamezniku lahko veliko samozavesti, saj lahko ta lepo skrije tisto, kar mu ni všeč in poudari tisto, kar mu je všek. Ravno zato se botoks najpogosteje uporablja, saj ko posameznik pride v ambulanto pove, kaj bi rad skril oziroma kaj bi rad poudaril. Lahko gre za razne gubice ali pa seveda za poudarek kakšnih ustnic in podobno.

Danes botoks uporablja zelo veliko mladih. Predvsem ženske si rade, poudarjajo ustnice ali pa kakšna lica in podobno. To je seveda večini žensk, zelo všeč in prav tako je to všeč tudi moškim. Tudi moški si zelo radi, tu pa tam dajo botoks nekam na obraz, kjer si poudarijo nekaj, kar jim je všeč. Vse je odvisno od vsakega posebej in kar si sam želi.

Tudi sam sem zelo velikokrat opazil v svoji srednji šoli, da so imele punce botoks. Zelo hitro lahko seveda opaziš, ali ima nekdo botoks ali ne. Jaz sem načeloma to opazil zelo hitro in opazil sem tudi, da je to imela skorajda vsaka druga punca. Meni se na splošno to ni zdelo tako pomembno in mi je dejansko bilo vseeno, ali ima žensko botoks ali ne. Sem pa seveda videl, da je zelo veliko moških gledalo ravno na to.