Pergole so bile odličen dodatek za našo teraso

Pred nekaj časa sem si doma na naši terasi ob hiši, uredil manjši prostor, kjer sem po tleh postavil lesene letve, ter nato kupil še nekaj stolov in mizo, ter tja še postavil moj žar. Tako pa sem si s tem ustvaril zelo lep prostor, kjer bi lahko med poletjem z družino imeli kakšno zunanje kosilo, ali pa kakšno druženje s prijatelji.

Težava pa je bila v temu, da smo imeli teraso ravno v takemu položaju, da je bilo sonce skoraj celi dan zelo moteče na temu delu. Tako pa zaradi tega močnega sonca, nismo morali ravno uživati na temu placu. Zato pa sem se odločil, da si bom malo ogledal pergole, saj bi bil to odličen dodatek, k moji terasi, ter bi mi pergole lahko naredile tisto senco, ki bi jo rabil nad mizo in stoli.

Tako pa smo si ta plac ustvarili tudi čisto ob hiši, kar pa je pomenilo, da bi se pergole lahko enostavno namestile na steno ob hiši, ter bi bila postavitev tako še najlažja in najbolj elegantna.

No tako pa smo si začeli ogledovati razne pergole, ki smo jih imeli na voljo. Najprej pa smo si ogledali različne kolekcije na spletu, da bi dobili približno sliko, kakšne pergole lahko pričakujemo. Nato, ko pa smo imeli nekaj pergol, ki so nam bile všeč, nagledanih, pa smo se še odpravili v trgovino v živo, da bi si lahko te pergole še v živo ogledali, saj bi tako dobili veliko boljši občutek same pergole. 

Pergole so bile odličen dodatek za našo teraso

Tako pa smo si eno pergolo nato tudi kupili, ter smo bili že zelo navdušeni nad tem, da jo bomo lahko postavili doma, ter si končno izboljšali naš plac pred hišo, saj bomo sedaj imeli nekaj sence. Pergole pa so tudi odlične zaradi tega, ker se jih da zelo lepo in enostavno zložiti, ali pa spraviti, tako da se v primeru slabega vremena ne bi poškodovale.